Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان گفت: نبود توجیهات زیست‌محیطی و اقتصادی و عدم بیان هدف کلان برای طرح ملی جاده ساحلی اهواز به ملاثانی و وجود راه‌های جایگزین و کم‌هزینه برای اهداف کوچکی که هر مسئول به زعم خودش برای پروژه متصور می‌شود، دانشجویان دانشگاه رامین خوزستان که حوزه تخصصی تحصیل آن‌ها در زمینه حفظ محیط زیست است را بر آن داشته تا پیگیر مطالبات مردمی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی استوی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: پس از گذشت سه هفته از درخواست بسیج دانشجویی آوینی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در خصوص شفاف‌سازی پروژه ملی جاده ساحلی اهواز به ملاثانی، نامه این تشکل دانشجویی که حاوی درخواست دیدار با فرماندار باوی برای شفاف‌سازی طرح بود بی‌جواب ماند و در همین راستا، نامه بعدی دانشجویان به استانداری و دفاتر نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

استوی افزود: در این طرح که براساس مستندات رسیده، قرار است جاده در بستر رودخانه قرار گیرد و تعدادی از زمین‌های کشاورزی باوی (که در بهترین نقاط شهرستان هستند) تخریب شود؛ علیرغم دعوت از شهردار ملاثانی و درخواست برگزاری جلسه دیدار به فرماندار باوی، هنوز شفاف‌سازی‌ای در این مورد صورت نگرفته است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان اضافه کرد: نبود توجیهات زیست‌محیطی و اقتصادی و عدم بیان هدف کلان برای طرح و وجود راه‌های جایگزین و کم‌هزینه برای اهداف کوچکی که هر مسئول به زعم خودش برای پروژه متصور می‌شود، دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان که حوزه تخصصی تحصیل آن‌ها در زمینه حفظ محیط زیست است را بر آن داشته تا پیگیر مطالبات مردمی باشند.

وی اظهار کرد: بنا به تحقیقاتی که انجمن علمی گروه آب این دانشگاه انجام داده، جلوگیری از فرسایش کارون که به وسیله استاندار به عنوان یکی از اهداف طرح برشمرده شده به علت سرعت کم رود کارون منطقی نبوده و به جز در نقاط محدودی، کارون هیچ فرسایشی به وجود نخواهد آورد.

استوی بیان کرد: علت دیگری که برای این طرح برشمرده شده، پدافند غیرعامل و حل مشکل ترافیک جاده ترانزیتی اهواز - شوشتر است که با احداث یک کمربندی برطرف شده و نیاز به طرحی به این وسعت ندارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین به موجب این طرح تعدادی از زمین‌های کشاورزی باوی که در بهترین نقاط آن هستند از بین رفته و کشاورزان آن برای فرار از بیکاری مجبور به روآوردن به مشاغل خدماتی خواهند بود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان یادآور شد: مشکل دیگری که مردم مطرح کرده‌اند، اصرار شهرداری ملاثانی (در یکی از مقاطع احداث طرح) به تخلیه خانه‌هایشان است که به گفته آن‌ها مبلغ معادلی که برای آن در نظر گرفته شده کافی نیست و علیرغم این‌که قبلا توسط مسئولان ملاثانی گفته شده خانه‌ای به زور تملک نمی‌شود. گزارشات مردمی حاکی از نتایجی خلاف گفته مسئولان است.

وی ابراز کرد: در مجموع خواسته مردم و دانشجویان باوی از مسئولان طرح این است که با شفاف‌سازی طرح و ارائه اسناد و نقشه‌های جانمایی آن به تنویر افکار عمومی پرداخته و نگرانی‌های آن‌ها بابت اصولی نبودن طرح را برطرف کند.

استوی تصریح کرد: در همین راستا بسیج دانشجویی شهیدآوینی دانشگاه خوزستان اقدام به برگزاری جلسه پرسش‌وپاسخی با شهردار، رئیس و نایب رئیس شورای شهر ملاثانی کرده بود که پاسخ‌های آن‌ها دانشجویان را قانع نکرده و نامه آن‌ها به فرماندار برای دیدار جهت شفاف‌سازی نیز بی‌جواب باقی‌ماند.

وی تاکید کرد: قدم بعدی دانشجویان مطالبه گر دانشگاه رامین خوزستان، نامه به استاندار و نمایندگان استان بوده و پیگیری‌ها تا دریافت پاسخ قانع‌کننده و اطمینان از عدم خسارت محیط زیست و مردم باوی ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ملاثانی دانشگاه رامین بسیج دانشجویی مطالبه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه

تین نیوز

معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی خوزستان آخرین وضعیت پروژه های فعال محور اهواز حمیدیه سوسنگرد چذابه را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رحمان بهرامی با بیان اینکه این محور به دلیل ترانزیت کالا به مرز کشور عراق و همچنین جابه جایی زائرین اربعین از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: این محور شامل پروژه های فعالی از جمله پل حمیدیه، پل کمربندی سوسنگرد، جاده های طرفین پل سوسنگرد، پل سابله، جاده های طرفین پل سابله، کمربندی بستان و جاده منتهی به پایانه مرزی چذابه است.

وی افزود: پل حمیدیه با طول ۳۰ متر و اعتبار ۳۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله اجرای شمع بوده و همزمان ساخت شاه تیرهای پل در دست اقدام است.

بهرامی ادامه داد: پل کمربندی سوسنگرد با طول ۹۰ متر و اعتبار ۴۰ میلیارد تومان نیز هم اکنون آماده نصب عرشه است که امیدواریم تا قبل از ایام اربعین به بهره برداری برسد. همچنین جاده های دو طرف پل کمربندی نیز به طول ۵۰۰ متر و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله زیرسازی هستند.

وی همچنین از تکمیل شدن پل سابله به طول ۴۰ متر با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: جاده های دو طرف این پل به طول یک هزار و ۴۰۰ متر و با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان هم اکنون در مرحله اجرای اساس قرار دارد و در صورت تزریق اعتبار نیز قیرپاشی و آسفالت خواهد شد.

بهرامی اضافه کرد: جاده کمربندی بستان از دیگر پروژه های این محور به طول ۲ کیلومتر به صورت ۴ خطه با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان تکمیل و هم اکنون زیر بار ترافیک رفته است اما جهت جلوگیری از خرابی تک لایه آسفالت نیاز به اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی جهت اجرای لایه نهایی آسفالت هستیم.

وی همچنین پروژه جاده منتهی به پایانه مرزی چذابه به طول ۶ کیلومتر و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان را یکی از پروژه های حیاتی این محور برشمرد که هم اکنون در مرحله اجرای لایه نهایی آسفالت است.

بهرامی خاطرنشان کرد: محور اهواز حمیدیه سوسنگرد بستان چذابه که به محور طریق الحسین معروف شده است یکی از محورهای اصلی تردد زوار اربعین حسینی است که به پایانه چذابه ختم می شود و جهت تکمیل قراردادهای موجود در این طرح بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در کوتاه مدت و ۱۰۰۰ میلیارد تومان در بلندمدت اعتبار مورد نیاز است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ابراز امیدواری کرد با تزریق به موقع اعتبارات تمامی این پروژه ها تا اربعین سال جاری زیر بار ترافیک خواهند رفت و شاهد تردد زوار اربعین در این مسیر باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مافیای اسلحه‌سازی؛ پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • حاجی بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • ◄ چهار بانده شدن جاده ملاثانی به مسجدسلیمان به کجا رسید؟
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها