Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، نواب کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: برای اولین بار ماشین تمام اتوماتیک آزمون مقاومت خاک و نمونه برداری خاک در دانشگاه رامین طراحی و ساخته شد.

وی افزود: این نمونه با اتوماسیون نسبتاً کامل و کارا به دلیل استفاده از توان الکتریکی از دقت بسیار بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماشین قابلیت حمل به صورت کاملاً کششی و همچنین سوار بر تراکتور را دارد.

کاظمی بیان داشت: توان کششی مورد نیاز دستگاه در مزرعه یا جاده توسط یک تراکتور سبک یا خودروی وانت تامین می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان عنوان کرد: وظیفه اصلی این ماشین اندازه گیری میزان نیروی مقاومت خاک براساس استاندارد‌های شاخص مخروطی (S-۳۱۳.۳-ASBAE) و همچنین استخراج نمونه از خاک دست نخورده از عمق است.

وی در پایان گفت: این ماشین بومی کارایی‌های زیادی از جمله کاربری بسیار آسان و ارگونومیکی مناسب برای اپراتور، دقت بسیار بالا مطابق با استاندارد بین المللی (S-۳۱۳.۳-ASBAE)، استفاده از توان الکتریکی به دلیل دقت و سهولت در اتوماسیون داده برداری، توانایی داده برداری در هر ۱ سانتی‏ متر از خاک است.

انتهای پیام/م

بومی سازی تجهیزات کشاورزی در خوزستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان