Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان در بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن حضور فتنه‌گران و سرکردگان احزاب منحله، ورود این افراد به دانشگاه را بر خلاف اهداف دانشگاه تراز انقلاب اسلامی مردود می‌داند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان علیه سخنرانی علی شکوری راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت به مناسبت روز دانشجو و ورود فتنه گران به دانشگاه و سیاست زده کردن فضای علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بیانیه‌ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«الَّذینَ آمَنُوا یقاتِلُونَ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا یقاتِلُونَ فی‏ سَبیلِ الطَّاغُوتِ فَقاتِلُوا أَوْلِیاءَ الشَّیطانِ إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفاً» (آیه ۷۶ سوره نساء)
«کسانی که ایمان دارند درراه خدا پیکار می‌کنند و آن‌ها که کافرند درراه طاغوت. پس شما با یاران شیطان پیکار کنید، زیرا نقشه شیطان ضعیف است»
مقام معظم رهبری در باب جایگاه  شورای محترم نگهبان و همچنین  سپاه پاسداران  فرمودند: شورای نگهبان آن نقطه‌ی حساسی است که تضمین کننده‌ی ادامه‌ی حیات اسلامىِ این نظام است وظیفه‌ی تفسیر قانون اساسی، بسیار وظیفه‌ی سنگین و بااهمیتی است؛ که آنجائی که اصلی از اصول قانون اساسی به دلیلی مورد ابهام قرار می‌گیرد، نظر شورای نگهبان فصل‌الخطاب است؛ و اعتبار نظر شورای نگهبان، هم وزن اعتبار اصل قانون اساسی است.    سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک سازمان سر به زیر و سرگرم کار‌های اداری خود نیست بلکه یک ناظرِ آگاه و بینا و متوجه مسائل داخلی و خارجی است. مجموعه اطلاعات سپاه باید بطور دائم مسائل را رصد و تهدید‌ها را شناسایی کند.
امروز در شرایطی که ملت بزرگ و عزتمند ایران به خصوص دانشجویان آگاه  با تاسی از مولا و امام خویش سید و سالار شهیدان با تمامی ایمان و قدرت به دنبال استکبار ستیزی در برابر یزیدیان زمان هستند. متاسفانه شاهد بودیم که برنامه تشکل انجمن اسلامی پیرو خط امام با تصاحب کاملا نرم  توسط مسئولین دانشگاه و تبدیل کردن آن  از یک برنامه دانشجو محور به یک میتینگ سیاسی حزبی و تخریب نهاد‌های حاکمیتی و انقلابی همچون شورای نگهبان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران درغیاب نمایندگان این نهاد‌ها مسخ گشته و از فرم نظام‌مند خود خارج شد.

متاسفانه مسئولین دانشگاه با حمایت تصویب و اصرار بر دعوت از افراد محکوم در فتنه سال ۱۳۸۸ به دنبال ایجاد فضای ملتهب سیاست زده و حزبی محض در دانشگاه و همچنین استحاله مفهوم روز دانشجو.
از ۱۶آذری که ضدیت مستقیم با سیاست‌های توسعه طلبانه و استعماری آمریکای جنایت کار دارد، و تبدیل شدن برنامه این روز به تریبونی برای شیفتگان و خودباختگان غرب زده دارد. حال روی  سخن ما با ریاست محترم دانشگاه در این باب است: جنابعالی نیک مستحضرید که فرمایشات امام خامنه‌ای (مدظله العالی) چراغ راه همه ما برای عبور از فتنه‌ها و آزمون‌های بزرگ است؛ و آنچه که قطعا به آن واقفید موضع ایشان در خصوص فتنه‌ی ۸۸ می‌باشد که در زیر به بخشی از آن اشاره می‌شود:
«سال ۸۸ اشکالاتی که وارد شد، خسارتی که به کشور وارد کردند و نگذاشتند کشور و ملت طعم آراء چهل میلیونی را درست بچشد به خاطر تخلف از قانون بود. از قانون تخلف کردند، خطا کردند، از راه غیر قانونی وارد شدند هم به خودشان صدمه زدند، هم به ملت صدمه زدند، هم به کشور صدمه زدند»

 حال جای بسی تامل است: چرا در برنامه‌ای که توسط یک تشکل خاص برگزار گردید، شاهد تعطیل کردن کلاس‌های درس دانشگاه به بهانه‌ی روز دانشجو و با دستور عدم رسیدگی به حضور و غیاب کلاس درسی جهت تجمع دانشجویان در آمفی تئاتر دانشگاه  در راستای حمایت از فرد محاکمه شده فتنه ۸۸ بودیم، آیا این کار به معنای توهین به دانشگاه، دانشجویان و اساتید نیست؟!
آیا تریبون ندادن در این برنامه به دانشجویان جهت سوال از مهمان برنامه توهین به آزادی بیان که سخنران برنامه مدام دم از آن میزد نیست؟
در پایان بسیج دانشجویی  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ضمن محکوم کردن حضور فتنه گران و سرکردگان احزاب منحله، ورود این افراد به دانشگاه را بر خلاف اهداف دانشگاه تراز انقلاب اسلامی مردود می‌داند و خواستار توجه و دقت بیشتر بر معیار‌های ورود افراد به دانشگاه  می‌باشد چراکه تکرار حضور چنین افرادی قطعا به ضرر جامعه‌ی دانشگاهی و بالاخص دانشجو به عنوان عنصر آینده ساز کشور می‌باشد و همانطور که از قبل واقفید، دانشجویان انقلابی چنین موضوعاتی را هرگز بر نمی‌تابند و در برابر آن سکوت نخواهد کرد..

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه رامین خوزستان علی شکوری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران مقابل جنگ، تحریم، فتنه، تکفیر و ترور، شرافتمندانه ایستاده‌اند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • غریب‌آبادی: سرکوب جنبش‌‌های دانشجویی آمریکا را محکوم کنید
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست