Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیرعلوم از 63 طرح‌ها پژوهشی دانشگاه رامین خوستان که عمدتا در‌خصوص مسائلی از جمله ریزگردها، مدیریت منابع آب در حوزه بهره برداران، معیشت روستاییان و عشایر است، رونمایی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، دکتر منصور غلامی در روز دوم سفر خود به خوزستان، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتبار هزینه شده برای ساخت ساختمان جدید دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، ۶.۲ میلیارد تومان و مساحت آن ۵۸۱۱ مترمربع است. این دانشکده در حال حاضر در رشته‌های علوم دامی و علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد.

از جمله توانمندی‌های دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی می‌توان به برخورداری این دانشکده از آزمایشگاه‌های مجهز تخصصی اشاره کرد که ضمن خدمت رسانی به مراکز تحقیقاتی استان خوزستان و سایر استان‌های کشور، پاسخگوی فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی است.

آماده سازی دانشکده جدید علوم دامی و صنایع غذایی در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ سرعت گرفت و با تکمیل سکوبندی آزمایشگاه‌ها، تجهیز کلاس‌ها و نصب وسایل کمک آموزشی، طراحی و خرید مبلمان اداری اتاق‌های اساتید و دفاتر اداری، نصب و راه اندازی سیستم سرمایشی، گازکشی و رفع مشکلات تاسیساتی و عمرانی، از پاییز ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید.

افتتاح پژوهش سرای دانشگاه کشاورزی رامین

این دانشکده در حال حاضر از آزمایشگاه‌های تغذیه دام، تکمیلی طیور، بیوتکنولوژی دام، فیزیولوژی دام، کشت سلول و فناوری‌های تولید مثل دام، کشت پیوسته، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی، تکنولوژی مواد غذایی، تحصیلات تکمیلی صنایع غذایی، موزه جانورشناسی (در سایت قدیم دانشکده) و ایستگاه تحقیقاتی دامپروری وسیع برخوردار است.

در ادامه این سفر، پژوهش‌سرای ابن سینا دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، با حضوردکتر منصور غلامی افتتاح شد. مساحت پژوهش‌سرای ابن‌سینا دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین ۱.۲ هکتار و مساحت ساختمان اداری آن نیز ۲۸۶۵ مترمربع است. اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح ۲.۱ میلیارد تومان است که در مدت زمان دو سال اجرایی و به بهره‌برداری رسید.

رونمایی از ۶۳ طرح پژوهشی دانشگاه کشاورزی رامین خوزستان

در ادامه سفر دکتر منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان خوزستان، از ۶۳ طرح پژوهشی کاربردی و خاص دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان رونمایی شد.

دکتر غلامی با حضور در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، ۶۳ طرح پژوهشی کاربردی و خاص این دانشگاه را رونمایی کرد. مدیر پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان درخصوص این رونمایی گفت: طرح‌هایی که امروز رونمایی شدند بخشی از پروژه‌های کاربردی است که دانشگاه رامین با هدف حل مشکلات استان و با محوریت مسائل کشاورزی و زیست محیطی در سال ۹۶ آغاز کرد.

وی افزود: حدود ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبار اجرایی بخشی از این طرح‌ها توسط دانشگاه رامین تامین شده و در این زمینه در خصوص ۴۳ طرح نیازهای دستگاه‌های اجرایی استان دریافت شده است.

غنیان افزود: در این زمینه همکاران دانشگاه با همکاری بخش‌های دیگر مانند منابع طبیعی استان بر روی مسائلی مانند آب، محیط زیست، مدیریت پایدار و امنیت غذایی در حال مطالعه هستند.

مدیر پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین ادامه داد: بخش دوم این طرح‌ها، طرح‌هایی هستند که دانشگاه برای حل مشکلات خود سفارش داده است که بیشتر در‌خصوص استفاده از انرژی‌های پاک در دانشگاه و رفتن به سوی دانشگاه سبز است.

وی گفت: دسته سوم این طرح‌ها، پروژه‌هایی هستند که از سازمان‌های ملی و استانی مانند ستاد خشک سالی معاونت علمی و فناوری، استانداری خوزستان و سازمان آب و برق خوزستان سفارش آن‌ها دریافت شده است.

مدیر پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان تصریح کرد: این طرح‌ها عمدتاً درخصوص مسائلی از جمله ریزگردها، مدیریت منابع آب در حوزه بهره‌برداران، معیشت روستاییان و عشایر است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض