Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  دکتر سید عطاالله سیادت، رییس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان گفت: ساخت دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی در سال 1386 آغاز و در سال 1391 پایان کار گرفت اما دانشکده ناقص بود و امکانات لازم را نداشت.

وی بیان داشت: با اعلام به سازمان مدیریت و برنامه ریزی مبنی بر اتمام پروژه ، اعتبارات متوقف شده بود ولی با پیگیری های مجدد دانشگاه، از طریق درآمدهای اختصاصی و تجهیزات دانشگاه و کمک های سازمان مدیریت تهران از ردیف های ضروری 34 میلیارد ریال کمک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان افزود: ساختمان دانشکده در مجموع با اعتبار 62 میلیارد ریال و 5 هزار و 811 متر مربع با تجهیزات کامل به اتمام رسید و کلاس های دانشکده از 21 به 10 و آزمایشگاهها از 2 به 13 تغییر کرد یعنی بر اساس نیاز روز تغییر کاربری داده شد.

رییس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان اظهار کرد: این دانشکده برای 600 نفر ظرفیت دانشجو دارد و دانشجویان ازمهرماه امسال شروع به تحصیل کردند اما افتتاح رسمی امروز انجام شد.

وی ادامه داد: محل راه اندازی سرای پژوهش یک ایستگاه دامداری متروک در دانشگاه بود که مساحت آن بدون مزارع تحقیقاتی و آموزشی 1.2 هکتاراست و 2 هزار و 850 متر مربع زیربنای ساختمانی دارد.

سیادت اضافه کرد: این مجموعه به یک سرای پژوهش با بخش هایی از جمله آزمایشگاه های صحرایی، تهیه نمونه های گیاهی و عرق گیری گیاهان دارویی، اتاقک های رشد گیاهی و یک سالن آمفی تئاتر تبدیل شد.

وی گفت: برای ساخت این مرکز 21 میلیارد ریال هزینه شد و 2 سال طول کشید تا کارهای زیربنایی آن به اتمام برسد.

رییس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان بیان کرد : در کنار این مرکز، مزارع تحقیقاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی زراعت و اصلاح نباتات یا تولید و ژنتیک گیاهی قرار می گیرد که قبلا مجبور بودند در مزراع تولیدی دور دست فعالیت کنند.

سیادت گفت: برخی قسمت ها از جمله آزمایشگاه صحرایی ، سالن آمفی تئاتر و مرکز نوآوری فعال هستند اما اتاقک های رشد در حال نصب است.

انتهای پیام/م

2طرح در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان به بهره برداری رسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت