Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:34:54 GMT

آغاز همکاری‌ دانشگاه رامین خوزستان با دانشگاه گِنت بلژیک

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۱۹۴۸

مدیر امور پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان این دانشگاه و دانشگاه گِنت بلژیک، گفت: این تفاهم‌نامه به‌منظور تبادل استاد و دانشجو و همکاری‌های علمی منعقد و هم‌اکنون عملیاتی شده است.

دکتر منصور غنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به بازدیدهایی که مسئولان 2 دانشگاه از امکانات و توانمندی‌های یکدیگر انجام دادند، این تفاهم‌نامه بر اساس ظرفیت‌های موجود به‌منظور تبادل استاد و دانشجو، همکاری در پروژه‌های تحقیقاتی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه هم‌اکنون عملیاتی شده و مدت آن نیز نامحدود است، گفت: هفته آینده یک کنفرانس علمی در دانشگاه گِنت برگزار می‌شود که اساتید دانشگاه رامین در این کنفرانس شرکت خوهند کرد؛ برخی دانشجویان دکتری ما نیز می‌توانند فرصت‌های مطالعاتی خود را در دانشگاه گِنت طی کنند. در پاییز و زمستان امسال نیز قرار است کارگاه‌هایی در دانشگاه رامین در راستای این تفاهم‌نامه برگزار شود.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در حوزه ارتباطات ملی و بین‌المللی، گفت: هر دانشگاه در سطوح مختلف محلی، ملی و بین‌المللی فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهد. در سطح استان سه تفاهم‌نامه با سازمان آب و برق، شرکت کارون بزرگ و شهرداری اهواز منعقد کرده‌ایم و در سطح ملی نیز همکاران ما چندین پروژه را برای معاونت علمی فناوری ریاست‌جمهوری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انجام می‌دهند.

غنیان ادامه داد: لازم بود قدم‌هایی در حوزه روابط بین‌الملل نیز برداشته شود که سال گذشته با دو دانشگاه کشور عراق برای همکاری تفاهم‌نامه امضا شد. با توجه به حضور رئیس دانشگاه و تعدادی از همکاران در نشست دانشکده‌های کشاورزی اروپا که آبان‌ماه گذشته برگزار شد، زمینه همکاری با دانشگاه‌های خارج از منطقه نیز برای دانشگاه فراهم شد و اولین آن‌ها دانشگاه گِنت بلژیک بود که همکاری‌های خود را با این دانشگاه عملی کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس